14. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağ Bozumu Şenliklerinde Balkan Rumeli Yemek Atölyesi etkinliği yapıldı. “Rumeli -Arnavut Yemeği Elbasan Tava” ile Gülay Şenveli, “Selanik Işıklar Köyü Yemeği Tavuklu Tarhana” yemeği ile Nursel Aldemir, “Rumeli Usulü Ciğer Sarma ve Testi Kebabı” ile Şef Erdal Baki sunumları ile bağ bozumu şenliklerine gönüllü destek oldular.
Muhacır kültürünün etkilerini çok fazla görebileceğimiz Kırklareli mutfak kültüründe yemek çeşitliliği ve zenginliğini yansıtmayı amaçladığımız atölye çalışmasıyla; yerel mutfak kültürünün kaybolmaya yüz tutmuş yemeklerinin gelecek nesillere aktarılması konusunda çalışmalarımıza destek olan arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz.